banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ahmet Güntekin, Ceylanpınar İlçe teşkilatını ziyaret etti



Ak Parti'den Ceylanpınar ilçesi Belediye Başkanlığı için Aday adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Güntekin, Ceylanpınar ilçe parti teşkilatını ziyaret etti. AK Partiden aday adayı olan iş adamı Ahmet GüntekinCeylanpınar halkına daha iyi hizmet etmek adına bu yarışa girdim, ilçe halkının sorunları benim sorunlarımdır. Bugün de burada Ak Parti İlçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Başkanımız sağolsun bizi ağırladı bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. dedi.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe teşkilat başkanı Abdulgani Alkış ise, Aday adayı Ahmet Güntekin'e kendilerine yapmış olduğu ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ederek başarılar diledi.

Ak Parti Ceylanpınar ilçe teşkilat başkanı Abdulgani Alkış'ı parti binasına akraba ve bazı köy muhtarlarıyla ziyaret eden Aday adayı Ahmet Güntekin, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler edindi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Güntekin ve beraberindekiler buradan ayrılarak seçim çalışmalarına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.