banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Ahmet Düşünür Kız yetiştirme yurdunda

Şanlıurfada kurban bayramı heyecanı kurbanlıkların kesimiyle başladı. Tatlı-heyecanlı kurban manzaraları her köşede göze çarparken Kurban bayramını ailesinden uzak yaşayanlar da var.

Sabancı Kız Yetiştirme Yurdun!da kalanlar unutulmadı. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan Başkanlığında kızların bayramını kutlamak için Yurda kalabalık bir heyet gitti.

Heyette bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve yardımcısı Mehmet Canpolat kızlarla sohbet ettiler. Küçük bir kızla sohbet eden Başkan Düşünür; piskolojik olarak bu yavrularımıza sahip çıkmalıyız. Sevinçlerin paylaşıldığı bu mübarek ve önemli günde kızlarımızı unutmayarak bir nebze de olsa mutluluğu paylaştık dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.