banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Ahmet Aslan Haliliye Belediye Başkanlığı için müracaat etti VİDEO

 

Hafta içerisinde Ak parti Şanlıurfa il başkanlığında aday adaylık başvurusu yapan Şanlıurfa Ak parti Haliliye belediye başkan aday adayı Ziraat mühendisi Ahmet Aslan gittiği tüm mekanlarda ve karşılaştığı tüm insanlarda destek görmeye devam ediyor. Özellikle gerek partinin gençlik kolları başkanlığı yaptığı dönemde gerekse parti yönetiminde görev aldığı dönemlerde çevresinde oldukça sevilen Aslan aday adaylığı sürecinde bu sevgi ve ilginin kat kat fazlasını görmeye devam ediyor.

 

Partiye başvuru yaptı gün Şanlıurfa il başkanı sayın Yusuf Eğilmez Aslan’ın ne derece başarılı bir insan olduğundan bahsetmişti.Kamuoyu araştırmalarına göre genç oluşu,teşkilatın içinden geliyor olması öğrenim durumu ve çevresi tarafından oldukça sevilip sayılması Aslanın şansını kat kat arttırıyor.

AHMET ASLAN KİMDİR?

 

09.09.1977 Tarihinde Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladıktan sonra 2001 yılında Şanlıurfa Harran Üniversitesi Ziraaf Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

2002 Yılında AK Parti Şanlıurfa Kurucu Gençlik Kolları İl Başkanlığını yaptı. Daha sonra kısa dönem askerliğini ifa etti. 2006 yılında Şanlıurfa AK Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığında bulundu. Temmuz 2007 genel şeçimlerinde milletvekili aday adayı oldu. 2009 yılında Şanlıurfa AK Parti il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2011 yılında il yönetimindeyken Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe koordinatörlüğünü yaptı.

Evli ve 1 çocuk babası,olan Ahmet Aslan inşaat işleriyle uğraşmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
HaliliyeAhmet Aslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.