banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Ahde Vefa Ziyaretleri Hız Kesmeden Devam Ediyor


Başkan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugünkü ziyaretleri kapsamında parti kurucularından Nihat Yaşar Aydoğdu’yu, Mehmet Badıllı’yı, Nabi Aksoy’u, Ömer Faruk Baykuş’u, Fikret Gelen’i, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi son olarakta önceki dönem İl Başkanlığı yapmış olan Zeynel Abidin Beyazgül’ü ve Cuma Ağaç’ ı ziyaret etti
Zeynel Abidin Beyazgül ahde vefa ziyaretleri kapsamında yapmış olduğu açıklamada; “ Ben öncelikle bu zarif düşüncelerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mevcut yönetimimiz, Başkanımız birlik ve beraberlik içerisinde kurumsal çalışmalarını çok güzel sürdürmektedirler. Bu çalışma çerçevesinde şahsımı da ziyaret ettiler. Ben özellikle Urfa halkımıza, teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Üç buçuk yıl boyunca bütün çalışmalarımızda, bütün faaliyetlerimizde, mitinglerimizde ve seçimlerimizde bizi yalnız bırakmadılar. Güçlü bir birlik sağladık. Huzur şehri dediğimiz Urfa’yı huzurlu bir hale getiren halkımızın kendisidir. Her yerde Urfa huzur şehri, hoşgörü şehri, güzellik şehri olarak anılır. Biz şuna inanıyoruz ki Şanlıurfa’mız her şeyin en güzeline layıktır. Bugün de bu güzel yönetimimizle birlikte olmak bizleri duygulandırdı, mutlu etti ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise yaptığı açıklamada; “Öncelikle Sayın Başkanımıza bugünkü kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Malumunuz olduğu üzere ahde vefa ziyaretleri kapsamında önceki dönemlerde görev yapmış olan İl Başkanlarımızı, İl Genel Meclis Başkanlarımızı ve Parti Kurucularımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte üç buçuk yıl kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumuz, büyük bir onurla yanında çalıştığımız çok kıymetli başkanımızı ziyarete geldik. Kendisine bizlere göstermiş olduğu teveccühten, ilgiden, beraber çalıştığımız dönemde göstermiş olduğu ağabeyliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de her zaman partimizin çıtasının her zaman daha da ileriye taşınması bakımından fikirlerinden, bilgilerinden istifade edeceğiz. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum sağolsunlar” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.