banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

AĞADAYI MÜLAKATLARI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti’nin aday adayları ile mülakatını değerlendiren Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Mustafa AĞADAYI, AK Parti’nin ilke ve programları olan bir parti olduğunu belirterek, partimiz belli bir plan ve çalışma takvimi doğrultusunda milletvekilliği sıralamasını hazırlamaktadır, bunun ilk ayağı temayül yoklaması bir diğeri ise Ankara’da Genel Merkezdeki komisyonların yaptığı mülakatlardır dedi.
 Bu mülakatlarda komisyonların uygun gördüğü kişler ikinci elemler için başka bir komisyona gönderilecek, buradan da çıkacak kişiler nihai liste için Başbakan’ın önüne gidecektir diyen AĞADAYI, kendisi açısından ilk mülakatın verimli geçtiğini belirterek bundan sonraki aşamalardan da umutlu olduğunu söyledi.
Bu süreçte halkımızın görüşlerine de başvurulacağını ifade eden AĞADAYI, neticede halkın ve teşkilatın beklentileri ile uyumlu güçlü ve birikimli bir listenin çıkacağından emin olduğunu belirtti.
AK Parti aday adayı AĞADAYI konuşmasını şöyle sürdürdü;  Aday adayı arkadaşlarımız bu hizmet yarışında önemli bir sınav vermektedirler, bu yola çıkarken ilanlarımızla da herkese etik ve seviyeli bir yarış çağrısında bulunduk.  Bu güne kadar bu yarış büyük oranda olumlu ve seviyeli geçmiştir ve böyle bitmesini temenni ediyorum. 350 kişi içerisinden listeye 12 kişi seçilecektir, seçilemeyecek birçok arkadaşımızın da en az seçilenler kadar değerli ve birikimli olduğunu halkımızın bilmesini isterim.
Tüm aday adayı arkadaşlarımızın bu günkü heyecanla çalışması durumunda AK Partimizin Şanlıurfa’da çok rahatlıkla 12 vekili de çıkaracağına inanıyorum. Kırgınlık ve küskünlüğün olmadığı hayırlı ve faydalı bir seçim sürecini yaşama umuduyla herkesi sevgiyle kucaklıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.