banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Ağadayı; hayırlı olsun

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Mustafa Ağadı, açıklanan listede yer almadığını belirterek; “Milletvekili listemiz memleketimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

İşte Ağadayı’nın yaptığı açıklama; “Hizmet yarışında sıralamaya giren tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Memleketimiz, halkımız ve partimiz için hayırlı neticeler getirmesini temenni ediyorum.

 

Bu yarışın kaybedeni yoktur, kazananı ise memleketimiz ve partimiz olacaktır. Elbetteki bu yola girerken amacımız sıralamaya girip hizmet etmekti ancak bizden başkası bu sıralamaya girdiğinde de bize düşen onları desteklemek ve aynı heyecanla hizmete devam etmektir. Siyaset anlayışımızda küskünlük ve kırgınlığa yer yoktur. Tüm aday adayı arkadaşlarımızdan da beklentimiz 11 Nisan öncesi söylemlerine sadık kalarak çalışmaya deva etmeleridir.

 

Siyasette yüksek beklentiler, büyük hayal kırıklığı yaratır. Bu beklentideki arkadaşlarımızın ilk reaksiyonlarının tepkisel olması kaçınılmazdır ama inanıyorum ki onlar da aklıselim ile bu yolda seçilmek kadar seçilememenin de siyasetin doğasında olduğunun farkına vararak teşkilatımızla hizmete devam edecektir.

Bu süreçte bizi destekleyen parti teşkilatımıza, esnaf ve sivil toplum örgütlerine, bir an olsun yalnız bırakmayan dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.