banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Adaylardan ovaya çıkarma!


 AK Vekiller her gittikleri yerde adeta miting yapar gibi kalabalık vatandaşlara hitab ederek seçimlerde AK Partiye oy vermelerini istiyorlar. Ziyaretlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz da eşlik etti.

Harran ilçesine bağlı Demirci mahallesine giden AK Vekiller Eyyüpoğlu ve Özcan, oldukça kalabalık vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandılar.

Demirci Mahallesinde kurulan çadırda vatandaşlara hitab eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi  Eyyüpoğlu,“Kıymetli hemşerilerim, benim siyasi geçmişimde, benim bu yöreye çok büyük hizmetlerim oldu. Ben geldiğimde burada hep sarnıç suyu, sabahları o zaman Köy Hizmetleriidi. Herkes Köy Hizmetleri kapısında kuyruktabeklerdi,tankerle su almaya. Hepiniz katılıyorsunuz değil mi.Gençler, yaşlılar burada.Hepsi hatırlar. O zaman Hacı Halil,encümeniAliÇiçek’tigeldiler. 2 tane sondaj verdik. 32 tane kuyu kazdılar bu yöreye. Bu yörede yol yoktu.İyi hatırlıyorum ama 2011 seçimlerinde seçim çalışmasını yaparken geldim, bıraktığım vazıyet aynıydı. 4 yıl bu muhitin vekili var ama hiçbir şey yapılmamış. Ben çok üzüldüm, üzülmemek elde değil, bizim görevimiz nedir? Sizlere hizmet etmek. Değerli hemşehrilerim kendine çalışan siyasetçi kavmine hiçbir şey yapamaz. Kavmine hizmet getiremez. Çıkarına çalışır, millete çalışamaz ama biz Allah’ın izni ile sizlere çalışmak için sizlere hizmetkâr olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan da, “Avaz kardeşimize ve Halil amcamızıda bu organizasyondan dolayıda ayrıca teşekkür ediyorum. Celalettin Bey Vali iken buraya getirdim, bir program yaptık. Buraya 36 Km, bu köyleri birbirine bagladık.18 tane kuyu kazdık, Harran genelinde 52 tane okul yaptık. Bu 2011-2015 arası. Aile Sağlık Merkezi yapıldı. Geçmişte dediği gibi MHP'nin adayı şuanda oy isteyen geçmişte denenmiş. Biz Müslümanlar olarak bir Hadis-i Şerif vardır.2 defa ısırılmayız.1 defa ısırıldık bitti, tecrübe edildi. Biz biliyoruz ki, bu bölge özellikle hepsi AK Partili. Ne olursa olsun, BDP ne Kürtlere hizmet ediyor, ne Araplara ne Türklere. Emir aldıkları bir yer var. Bunun içinde MHP’de var, CHP’de. Birileri istediği zaman birleştirebiliyor. Yarın yine oyları destekleri alırlar.Başkalarına hizmet ederler. Halkı her zaman ihmal ettikleri gibi tekrar ederler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.