banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Aday gösterilmeyince bakın ne yaptı!

Belediyenin çoğu Adalar'da iş yapan müteahitler tarafından zamanında hibe edilen bilgisayarları, Mustafa Farsakoğlu'nun emriyle toplatılarak Maltepe'de bir depoya götürüldüğü, buna karşı çıkan memurla da kavga ettiği iddia edildi.
CHP'li Belediye Başkanı Farsakoğlu, Star'ın sorularına yanıt vermezken, Başkan'ın taşıdığı bilgisayarlarda Adalar'daki imar faaliyetlerinin bulunduğu ve bunların yedeklenmediği öne sürüldü.Demirbaşları da taşıdıİstanbul'un en küçük ilçesi Adalar'ın CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu'nun demirbaş nakliyesi, tartışmalara konu oldu. İddialara göre; Başkan Farsakoğlu'nun isteğiyle belediyenin hepsi 2009'dan sonra Adalar'da iş yapan inşaat firmalarınca hibe edilen ve demirbaş arasında yer alan bilgisayarları Maltepe'de bir depoya kaldırıldı. Belediyenin alım - satım sorumlusu memur da duruma karşı çıkınca Başkan Farsakoğlu ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve memurun 30 Mart Yerel Seçimleri'ne kadar izin aldığı iddia edilirken, Farsakoğlu'nun belediyenin klima ve diğer demirbaşlarından bir kısmını da götürdüğü öne sürüldü.Maaşlar da ödenmiyorÖte yandan Adalar Belediyesi'nin taşeron işçileri de 10-12 bin TL tutarındaki kişi başı alacaklarını aylardır alamadıkları gerekçesiyle belediye önünde eylem yaparken, belediyenin devlet memurları da 'Belediyenin borçlu olması' gerekçe gösterilerek bir süredir maaş sıkıntısı çekiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.