banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Aday Adaylık Süreci Resmen Başladı

İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurlu üyeleriyle beraber İl Başkanlığında düzenlediği basın toplatısında, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için AK Partide süreç başladığını açıkladı.

Yarından itibaren Parti İl Binamızda aday adayı müracaatlarını alacaklarını söyleyen Beyazgül; "Bu süreç 11 Şubat Çarşamba günü başlayacak, 20 Şubat Cuma günü saat 19.00'da sona erecektir." dedi.

 BAŞVURU ÜCRETİ BELLİ OLDU

Genel Merkezimizin belirlediği aday adaylık ücretinin Erkeklerden başvuru 5 Bin lira, kadın adaylardan 2 Bin 500 lira olduğunu söyleyen İl Başkanı Beyazgül, engelli ücret alınmayacağını açıkladı.

YÖNETİMDE YER ALANLAR ADAY ADAYI OLAMAYACAK
Son Kongrede teşkilatlarımızda görev alanların adaylık için başvurularının dikkate alınmayacağını söyleyen Beyazgül; AK Parti İl Yönetimi ve Yürütme Kurulu olarak aday adaylık süreci nedeniyle yaptığınız toplantı sonrası 10 günlük aday adaylığı sürecinde Parti İl Binamızda gerekli görev bölümü de yapılmıştır. Müracaatların kaydı için bir komisyonumuz yarından itibaren göreve yapacaktır. İl Binamıza müracaat için gelecek olan aday adaylarının işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmesi için gerekli tüm çalışmalar tamamlanmıştır." dedi.
 

ADAY PATLAMASI YAŞANACAK


AK Partiye 2002 yılından bu yana Şanlıurfa’nın Merkez ve tüm ilçelerinde hem aday adaylığı sürecinde hem de seçimlerde yüksek aday adayı başvurusuyla hep gündemde kalmıştır. bu seçimde aday patlamasının yaşanacağını işaret eden Zeynel Abidin Beyaqzgül; "7 Haziran seçimleri sürecinde de halkımızdan aynı ilginin gösterileceğine inanıyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden bu güne aralıksız bir şekilde 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok konuda çalışma komisyonları oluşturuldu. 7 Haziran seçimlerinde hedefimiz AK Partinin Şanlıurfa ortalaması olan yüzde 60 oy oranının üzerinde bir oy alabilmek ve AK Partinin Türkiye genelinde en yüksek oyu alan il olma özelliğini devamını sağlayabilmektir" diye konuştu.
 
TEBRİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Basın toplantısının sonunda herkese teşekkür eden İl Başkanı Beyazgül; "Vaktimizin darlığı nedeniyle yapılan ziyaretlere çok istememize rağmen henüz karşılık veremedik. Öncelikle Parti İl Binamıza gelen herkese AK Parti İl Başkanı olarak teşekkür etmek istiyorum. İl Yönetimi olarak 7 Haziran süreciyle birlikte biz de sahaya ineceğiz ve herkesi bizzat ziyaret ederek kendilerine bizzat teşekkür edeceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.