banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Aday adayların şaşkınlığı!

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sadece AK Parti’den aday adayı olanları sayısı 6 bin olurken “aday adaylarının destek talepleri  çıldırtıyor.

 

KAHRAMANMARAŞ ADAYINDAN URFALILARA MESAJ

Aday adayların teknolojiyi kullanarak seçmenlere cepten mesaj, internetten mail ve sabit telefondan ses kayıtla destek istiyorlar.

 

Şanlıurfa’dan bir Mustafa Çiçek isimli seçmenin cebine Kahramanmaraş aday adayından destek mesajı geldi. Gönderilen mesajda; “Ben Kardeşiniz Mustafa AYDOĞAR. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayım. Desteklerini bekler saygılar sunarım” diyor. Gelen mesajla şaşırdığını belirterek “Milletvekilliğe bu kadar talebin olması demokrasi çıtasının yükseldiğinden mi yoksa sulandırıldığını çözemedim” dedi.

 

BAŞKA BİR URFALI İSE ADETA İSYAN ETTİ

Şanlıurfa’dan ise 349 aday adayın sadece AK Partiden olması gündemdeki sıcaklığını korurken, aday adayların telefonları vatandaşı rahatsız ediyor.

Yenişehir semtinde ikamet ettiğini belirten bir seçmen “Aday adayları gece gündüz demeden sabit telefondan arayıp destek istiyorlar. Çıkmışlar destek talep ediyorlar. Sanki kim size oy veriyor. AK Partinin reklama mı ihtiyacı var? Zaten herkes AK Partiye oy verecek. Rahatsız edeci telefonlar yüzünden eşimle kavga ettim. Bir daha kimse aramasın beni. Böyle devam ederse yuvam dağılacak” dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.