banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Abide Köprülü kavşağının temeli atıldı

Şanlıurfa bugün tarihi birgün daha yaşadı. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Milletvekilleri Mehmet AKYÜREK, İ.Halil Özcan, Abdulkerim Gök. Vali Celattin Güvenç. Belediye Başkanı
Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti il Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Çok sayıda Belediye Başkanları ve Çok Sayıda davetlinin katılımı ile Abide Köprülü Kavşağının Temel Atma Töreni Gerçekleşti.

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Vali Celattin Güvenç’in ardından Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ’’ 4 yılda 400 proje için tahattüte bulunduk . Bu projerin içersinde Abide Köprülü Kavşağıda vardı. Bugün onun temel atma töreninde bulunuyoruz. bunun gururu içersinde gerçekleştirerek çok önemli adımlar atılıyor. Şanlıurfa İçin 4 milyon Fidan dikimi siparişi vermiş bulunmaktayız’’ dedi. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım İse; ’’ Bugün Şanlıurfa’nın heyecanla beklediği Abide Köprülü Kavşağının Nihayet temelini bugün atıyoruz. Bu Köprülü Kavşak sene sonuna kadar tamamlanacağını ve şanlıurfa için ulaşım için ne gerekiyorsa yapılacağını, Memleketin Her Köşesine hizmet götürmek için 75 milyonun yaşadığı her yere hizmet götürmek bizim görevimiz, bizim işimizdir. Çünkü Bu ülkeye güvenen, İnanan bir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardır dedi.


Konuşmaların ardından temel atma töreni nihayet gerçekleşti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.