banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Şanlıurfa Mesleki Eğitim Kurumu HASAN şahin urfaspor Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası deniz üssü

Abdurrahman Yetkin esnafını ziyaret etti

 

Abdurrahman Nüvit Yetkin seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Abdurrahman Yetkin, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve ilçe teşkilatı ile birlikte Şair Şevket, Bahçelievler, Sultan Fatih ve Mimar Sinan mahallelerinde esnafını ziyaret etti. Abdurrahman Yetkin Bahçelievler’de tek tek iş yerlerini gezerek vatandaşlardan destek istedi.
Yapılan gezi ile ilgili açıklama yapan Yetkin, “1 Kasım seçimleri doğrultusunda bugün Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat ile Bahçelievler’de seçim çalışmasını yaptık. Bu çalışma içerisinde halkımızın teveccühü bizi gerçekten memnun etti” dedi.
Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise “Bahçelievler Bölgesi’ndeki mahallelerimizde esnaf ziyareti yaptık. Bu vesileyle belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemiş olduk. Bunların sonuçlarını ve eksik kalan kısımlarını gördük. Halkımızın seçim dolayısıyla teveccühü gayet güzel, bu teveccüh 1 Kasım’da sandıklara yansıyacak. 1 Kasım’da inşallah Şanlıurfa ve özellikle Haliliye, yine eski günlerine kavuşacak.’’ Dedi.
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, “Milletvekili adayımız Abdurrahman Yetkin Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve ilçe teşkilatı olarak Belediye Meclisi Üyelerimiz, Teşkilat üyesi arkadaşlarımızla Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf gezisini seçmen gezisini icra ettik. Durmak yok yola devam ediyoruz. Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin huzur ve istikrarı için var gücümüzle birlikte tüm arkadaşlarımızla beraber çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.