banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Abdurrahman Ünlü, Adıyamanlılara seslenecek

Şanlıurfa’da ikamet eden Adıyamanlılarında takip edeceği programda AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Ünlü projelerini anlatacak.

Aday Adayı ünlü ayrıca Cuma günü Mercan TV’de saat 20:00’de canlı yayında projelerini izleyicilere aktaracak.

 

ABDURRAHMAN ÜNLÜ KİMDİR?

1977 yılında Adıyaman’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Adıyaman’da tamamladım. 1995 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünü kazandım.

Lise ve üniversite yıllarımda gençlik hareketleri içerisinde aktif rol aldım. Bu yıllarda yoğun bir okuma ve araştırma faaliyeti içerisinde bulundum. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Doğu-Batı sempozyumları gibi birçok ilim-kültür ortamlarını takip etmeye gayret gösterdim. Çevremdeki insanların da bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarında teşvik edici bir rol üstlendim.

2000 yılında üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra İstanbul’da Harita mühendisliği alanında faaliyet gösteren özel bir firmada bir yıl kadar çalıştım. Daha sonra benim Adıyaman’a dönmemle birlikte kendi aile şirketimizi kurduk. Müteakip yıllarda vatani görevimi yedek subay olarak ifa ettim.

Askerlik sonrası şirketin başına geçerek, Adıyaman’ da konut projelerini, çeşitli illerde de; Arazi Toplulaştırması, Kamulaştırma, İmar Uygulaması, HES, Enerji Nakil Hattı, Katı Atık ve Yol Projelerini başarı ile tamamladım. Halen bu alanlarda projeler yürütmekteyim.

2009 yılında Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde meclis üyeliğine ve yönetim kuruluna seçildim. Dört yıl Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yaptım. Aynı zamanda Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesiyim. Ayrıca Harita Mühendisleri arasında yapılan seçimlerde Harita Mühendisleri Odası İl Delegeliğine seçildim.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevimde kurumun yeni hizmet binasının yapımında aktif rol aldım. Şu an bu bina faal olarak hizmet vermektedir. Ayrıca halen devam eden Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi projesinin inşası süreçlerinde de aktif görev almış bulunmaktayım. Özellikle Adıyaman ili dâhilinde serbest çalışan mimar ve mühendislerin sorunları ile ilgili birçok toplantılar düzenleyip, alanında uzman kişilerden destek alınması hususunda öncülük ettim. Bu kapsamda ilgili kurum, kuruluş ve kişilere raporlar hazırlayarak, sorunlar hakkında farkındalık oluşturulmasını sağladım.

Adıyaman KOSGEB İl Müdürlüğünün proje değerlendirme kurulunda iki yıla yakın süredir görev yapmaktayım. Bu kurulda Adıyaman Ticaret Sanayi Odasını temsilen ve firmaları tanıyan bir bilirkişi kimliğimle kuruma ve KOBİ’lere faydalı olmaya çalışmaktayım. Bu görevimde kamu kaynaklarının doğru yerlerde kullanılması için azami gayret sarf etmekteyim. Yine İl İnsan hakları kurulunda yaklaşık dört yıldır görev yapmaktayım.

Evli, üç çocuk babasıyım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.