banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Abdüllatif Şener:AKP'nin hakkı baraj altı

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, eski partisi AK Parti'yi adeta topa tuttu. Erdoğan ve Hükümetini tarihin en başarısızı ilan eden Şener, AK Parti'nin neden baraj altı kalması gerektiğini de açıkladı.

AK Parti'nin kuruluşundaki en önemli bir kaç isimden olan ve parti iktidara geldikten sonra çok önemli görevlerde bulunan eski bakanlardan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener'e göre, eski partisinin 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde baraj altında kalması gerekiyor.

 

Bu çıkışını ekonomik verilere dayanarak yapan Şener, Borç, cari acık ve işsizlikte cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran AKP iktidarının hakkı barajın altında kalmaktır." dedi.

 

EN KÖTÜSÜ ERDOĞAN HÜKÜMETİ

 

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e konuşan Şener, "Sizce AKP genel seçimlerde ne yapar?" sorusuna şu cevabı verdi:

 

"AKP'nin hakkı barajın altıdır. Seçim sonuçlarını belirleyen ana faktörün ekonomi olduğu kanaatindeyim. Ekonomiye baktığınızda hiç iç açıcı tablo göremezsiniz. 2009 ve 2010 işsizliği Cumhuriyet tarihinin en yüksek işsizlikleridir. Halen 'düşüyor' dedikleri işsizlik, 2001 ve 1994'deki krizden de yüksektir. Cari açıkta, dış ticaret açığında tüm dönemlerin rekorunu kırmış bir hükümet var. Erdoğan hükümeti, büyüme oranı itibariyle tüm hükümetlerin içerisinde en kötü performans sergileyen bir hükümettir." dedi  Haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.