banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Abdullah Gül'ün partisi hazır mı?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün partisinin hazır olduğuna ilişkin iddiaların tamamıyla asılsız olduğu açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede "Gül'ün partisi hazır" başlıklı bir haber yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Haber tamamıyla asılsızdır" ifadesi kullanıldı.

SÖZCÜ'NÜN ÇILGIN İDDİASI

Hükümete sert muhalefetiyle bilinen Sözcü'nün bugünkü haberinde, Gül için kurulacak partinin liderinin ilk etapta TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu olacağı belirtiliyor. Haberde Gülen cemaatinin de partiye her türlü desteği vereceği iddia ediliyordu.

Çan­ka­ya'da ge­nel mer­kez bi­na­sı için al­ter­na­tif bina bakıldığı belirtilen haberde, Gül'ün partiye ağabeylik yapacağı ileri sürülüyordu.

HİSARCIKLIOĞLU: HAYAL MAHSÜLÜ

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da da konuyla ilgili açıklama yaparak “Son derece büyük üzüntü duydum, Bu tür haberler, tamamen hayal mahsulüdür.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.