banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Şanlıurfa eski Milletvekili Prof. Dr. Abdülkerim Gök   Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Gök, müracaat dilekçesini AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a verdi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir belediye başkan aday adayı ve Şanlıurfa eski Milletvekili Abdülkerim Gök’e başarılar diledi ve mutlu olduklarını dile getirdi. 

Dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a veren Gök şunları dile getirdi; “Bismillah diyerek Şanlı şehrimiz Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu işler veballi işlerdir sözün başında ya Allah bismillah diyerek Şanlıurfa’mıza yeni bir sayfanın belki de kalan hizmetin devamından yana olarak yeniden yola çıktık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin. Sefer bizden, Zafer Allah’tandır.İnşallah ülkemiz milletimiz devletimiz adına şahsımız ve ailemiz adına hayırlara vesile olur.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.