banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Abdulkadir Kol adaylığını açıkladı

 

Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Kol; “Geçen dönem milletvekilliğine aday olduğum zaman ön seçim yoklamasında AK Parti teşkilatım beni açık ara ile 1.ci göstermişti. Anakara’da parti büyüklerimiz o dönem için kalmamız gerektiğini uygun gördüler. 2011 seçimlerini işaret ettiler. Bu vesile ile 12 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adayı olduğuma karar verdim. Adaylığımın hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimden dua ve destek bekliyorum” dedi.

Şanlıurfa’da AK Partiye yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran Kol, şimdi ise İl genel meclisinde yaptığı çalışmalar göz dolduruyor.

Kamuoyunda “AK Parti misyonuna uygun çalışan adam” olarak tanınan Abdulkadir Kol’un, Şanlıurfa milletvekili adayı olması bekleniyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.