banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Abdülkadir Kirli Karaköprü Belediye Başkanlığına aday adayı oldu VİDEO

AK Parti E.Büyükşehir Belediye meclisi Üyesi, AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kirli Karaköprü ilçesi Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığına müracaat etti.

 

Abdulkadir Kirli, Karaköprü ilçesi Belediye Başkan aday adayı olarak AK Parti’den müracaatını yaptı. Müracaatı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez aldı.

AK Partinin kuruluşundan beri Gençlik Kolları Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve Milletvekili Aday adayı olan Kirli, Bu bir hizmet yarışı. Büyük ustanın 2023 hedefine ulaşmak için bu yerel seçimler çok önemlidir. Rabim bizi mahcup etmesin” dedi.

 

Abdülkadir Kirli’nin resmi müracaatını alan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise başarılar dileyerek; “Partimize çok hizmet eden ve partimizden ayrılmayan kardeşimizdir. Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

 

Uzun süre Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Abdulkadir Kirli , Şanlıurfa Büyükşehir Belediye E.Meclis üyesi iken 2011 yılında Genel seçimlerde Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olması nedeni ile  bu görevinden istifa etmişti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.