banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

7 yıllık yol hayali büyükşehirle gerçekleşti VİDEO

Ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı Viranşehir İlçe Buğday Pazarı yolunu Mardin Karayolu Devlet Yol ayrımıyla birleştiren alanda Büyükşehir Belediyesi, İlçe Otobüs Terminali çevresinde de yeni yollar açarak asfalt çalışması yapıyor.

 

İlçe otogarı çevresinde 300 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde yol yapan Büyükşehir Belediyesi, otogar ile buğday pazarını birbirine bağlayan tek şeritli yolu da çift şeride çıkarıp asfaltladı.

 

Eskiden 7 metre genişliğinde tek şerit halinde stabilize olan yolu Plentmiks Temel (PMT) ve Alt Temel (PMHT) malzeme sererek yolu genişletip asfaltlayan ekipler, sıcak havaya rağmen mesaisini sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Viranşehir'de halkla buluşarak, başlatılan yok yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Celalettin Güvenç, yıllardır yapılmayan yolları asfalta kavuşturmak için Büyükşehir olarak çalıştıklarını ve Viranşehir'e hayırlı olmasını dilemişti.

 

Atan: “7 Yıldır Yol Bizim İçin Hayaldi; Büyükşehir İle Gerçek Oldu”

 

Viranşehir Buğday Pazarı Borsa Başkanı Remzi Atan, Buğday Pazarı yolunda yürütülen çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Celalettin Güvenç’e teşekkür ederek, “7 yıldır yolumuz tek şerit halinde şase yoldu. Büyükşehir Belediyemizin sayesinde yolumuz hem genişletildi hem de asfaltlandı. Tüm Viranşehirliler için teşekkür ediyorum. 7 yıldır Buğday Pazarı kurulalı bu yol bizim için hayaldi ancak Büyükşehir ile gerçek oldu.”

 

Özkan: “İlçede Hizmete Hasret Kaldık; Büyükşehir Sayesinde Asfaltla Tanıştık”

 

Viranşehir Otogar Dernek Başkanı Salih Özkan ise ilçede bu denli bir hizmete hasret kalındığını belirterek, “Yıllardır geç kalınmış bir hizmetti Büyükşehir Belediyesi’nin sayesinde bu hizmetle tanıştık. Tek isteğimiz bir an önce terminalimizin hizmete girmesidir. Çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Öte yandan Şanlıurfa ve ilçelerde çalışmalarını ayrım yapmaksızın sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'e 15 Ay'da 52.6 Milyon TL'lik hizmet yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.