banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

7 Haziran’da Siyonizmin şeytani planı boşa çıkarılmalı

Hür Dava Partisi tarafından desteklenen bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Diyarbakır İstasyon meydanında düzenlediği mitinge 10 binlerce kişi Diyarbakırlı katıldı. Mitingde HDP’lilerin Şırnak’ın İdil ilçesindeki katliamı büyük bir öfkeyle lanetlendi.

HDPPKK yandaşları tarafından Şırnak’ın İdil ilçesinde katledilen Muhammed Şerif Şimşek ve Abdulcelil Talayhan için kılınan gıyabi cenaze namazı ve okunan Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz da bir konuşma yaptı.

Konuşmasında küresel emperyalizmin İslam beldeleri üzerindeki kültürel işgaline dikkat çeken Yavuz, bu işgalin bölgede HDPKK’ye havale edildiğini halkın 9 Hür adaya sahip çıkarak Siyonizm’in bu şeytani planını boşa çıkarmasını istedi.

Diyarbakır halkının İslam ile şeref bulduğu 27 Mayıs tarihinin önemine değinen Yavuz,“Bundan 3 yıl önce 27 Mayısta Mustazaflar hareketini ilan ettik. 27 Mayısın büyük bir değeri vardır. Diyarbakır’ımızın İslam’la şereflendiği tarihtir. Diyarbakır İslam orduları tarafından fethedildi. Bir halk izzet buldu, itibar sahibi oldu. İşte bunu önemsiyoruz. 27 Mayısı tercih etmemizin temel sebebi budur. Gelin görün ki 27 Mayıstan nefret edenlerde var. Emperyalizm, bunu içine sindiremedi. İstanbul’u içine sindiremediği gibi.” ifadelerini kullandı.

“Avrupa’nın mimsiz medeniyeti HDP ve PKK’ye taşeron etmiş”
İslam beldelerinde başarısız olan emperyalizmin yeni oyunlar sergilediğini belirten Yavuz, “Kültürel işgal. İşte Endülüs’te uyguladığını başarıya ulaştırdı. Endülüs’ü Batılılaştırdı. İstanbul’u Batılılaştırdı. Şuanda gözünü Diyarbekir’e dikmiştir. Diyarbekir’iİslamsızlaştırmaya çalışıyor. Avrupa’nın mimsiz medeniyeti bu görevi HDP ve PKK’ye taşeron etmiş, onları görevlendirmiş durumdadır. Diyarbakır üzerine bir takım oyunlar oynamıştır. Kültürel oyunun somut örnekleri. Müslüman bir memlekette kadına, İslam’a, örfe, adetlere yönelik ahlaksızca operasyonlar yöneltiliyorsa, bu kavramların içerisi boşaltılıyorsa bunun adı kültürel işgaldir. Batı bu işi HDP PKK’yi taşeron etmek suretiyle Diyarbekir’iİslamsızlaştırmaya çalışmaktadır.”

“Diyarbakır’ın aziz halkı kimin Allah’ın kimin Amerika’nın emriyle hareket ettiğini çok iyi görüyor”
Hür Adaylar olarak bu şeytanca projeyi rahmani çabalarıyla boşa çıkaracaklarına vurgu yapan Yavuz, “Hür adayların misyonu budur. Hür adaylar bu memleketin gerçeğini, bu memleketin yerli olanının halklarıyla buluşturacaktır. Diyarbakır’ın aziz halkı kimin kendilerine dost-düşman olduklarını görüyorlar. Kimin Allah’ın kimin Amerika’nın emriyle hareket ettiğini çok iyi görüyorlar.” diye konuştu.

“7 Haziran’da sandığa gidip bu şeytani planı boşa çıkarın”
Yasin Börü ve arkadaşlarının vahşice katledilmelerinin sebebinin bunlar olduğuna da dikkat çeken Yavuz, son olarak, “İdilde M.şerif ve Abdulcelil kardeşlerimizin şehadetlerinin sebebi budur. Onların aziz hatıralarını sürdüreceğimize söz veriyoruz. Bizler siyaset yapıyoruz. Bu emperyalistlere karşı tedbir almalıyız. Türkiye’nin 9 ilinde hür adayları destekleyerek haçlı Siyonistlerin bu coğrafya üzerindeki emellerini boşa çıkarın. 7 Haziran’da sandığa gidip bu şeytani planı boşa çıkarın.” İfadelerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.