banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

57 Belediye Başkanı Şanlıurfa'ya gelecek

Şanlıurfa’da 19-21 Ocak tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı” öncesi, basın açıklaması yapan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa için hem önemli hem de büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacağını belirtti.


Üst düzeyde katılımın sağlanacağı ve yerel yönetimlerin proje çalışmalarının ele alınacağı toplantının, Şanlıurfa için çok önemli olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, ”19-21 Ocak tarihleri arasında Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın ev sahipliğinde yerel yönetimlerin bölge toplantısı Şanlıurfa'da yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanlıklarımızın İl ve İlçe Belediye Başkanlıklarımızın sunumlarının gerçekleşmesiyle tecrübe paylaşmaları olacak. Yerel yönetimlerden gelen uzman kişilerin sunumları ile vizyon belirleme sağlanacak. Bu toplantı için Şanlıurfa'nın seçilmesi bizler için çok önemlidir. AK Parti Genel Merkezi ve Yerel Yönetimler Başkanlığımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa’mıza Yakışır Bir Şekilde Ev Sahipliği Yapacağız”

Şanlıurfa'nın canlanması ve hareketlenmesi anlamında da önemli bir toplantı olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi,  “Bölgede ve ilimizde çok güzel anlamda hareketlilikler var, çeşitli programlara ev sahipliği yapıyoruz ve bu da Şanlıurfa'nın ne kadar güzel bir yola girdiğini, ne kadar canlı bir şehir olduğunu, ne kadar gündemi belirleyen bir il olduğunun göstergesidir. Bölge toplantısını koordine eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımız ve katılımcıların yapacağı sunumlar, yerel yöneticilerimize yol gösterici ve geliştirici olma özelliği taşıyor. Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’in ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da katılması bekleniyor. Şanlıurfa'da devam eden projelerimiz, proje aşamasında olan ve destek alınması gereken Bakanlıktaki projeler hakkında Bakan Yardımcılarına sunumlar yapacağız ve ilimizde yapılan bu toplantının Şanlıurfa’mız için daha verimli geçmesini temenni ediyoruz. Bu önemli toplantıda daha verimli bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak tüm hazırlıklarımız tamamlandı. AK Belediyeler 2019 yolunda Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısının Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, 12 Bakan Yardımcısı, 9 ilin AK Parti İl Teşkilat Başkanı,  4 Büyükşehir, 5 il, 48 ilçe olmak üzere toplam 57 başkanın katılımı bekleniyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.