banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

2018'nin İlk Toplantısında Temenniler Dile Getirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Ocak ayı birinci birleşimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "2017 yılında büyük bir performans gösteren Meclis üyelerine teşekkür etti."

2017 yılında meclisi büyük bir performansla kapatan ve birçok projenin hayata geçirilmesine katkı sunan Büyükşehir Belediye Meclisi, 2018 yılı Ocak ayı toplantılarının birinci birleşim oturumunu gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi başkanlığında gerçekleşen Ocak ayı ilk birleşimi 1. oturumunda meclis üyeleri tarafından verilen önergeler oy birliğiyle gündeme alındı. 

2018 yılı  Ocak ayı 1. oturumunu yöneten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 2017 yılının Şanlıurfa için verimli bir yıl olduğunu ve 2018 yılının hayırlı olmasını diledi.
 
Başkan Çiftçi, "2018 yılının ilk meclis toplantısı nedeniyle bir aradayız. Öncelikle alacağımız kararların Şanlıurfa'mıza, Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza ve Şanlıurfalı  kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2017 yılı başarılı bir yıl oldu ve bu başarıyı 2018 yılında da sürdüreceğiz. Kurum tarafından iyi bir performans sergilendi ve bizler için 2018 yılı daha da önemlidir. Büyükşehir'in en önemli  karar organı tabi ki meclisimizdir" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.