banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

2011 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Şanlıurfa Belediyesi’ne ait 2011 yılı faaliyet raporunun okunmasına devam edildi. Yazı İşleri Müdürü Ali Ferhat Türkmen tarafından okunan rapor daha sonra meclis üyelerinin oylarına sunuldu. 
Şanlıurfa Belediyesi’nin misyonu, vizyonu, temel değerleri, fiziksel yapısı, teşkilat yapısı, bilgi ve teknolojik kaynakları, insan kaynakları, sunulan hizmetler, idarenin amaç ve hedefleri, temel politikalar ve öncelikler, mali ve performans bilgileri, kurumsal kabiliyet ve kapasite değerlendirmeleri v.b birçok konunun ele alındığı “Şanlıurfa Belediye Başkanlığı 2011 Yılı Faaliyet Raporu” yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.
Şanlıurfa Belediyesi’nde 2011 yılına ilişkin yürütülen tüm çalışmaların ayrıntılı bir şekilde yer aldığı raporun hazırlanmasında emeği geçenlere ve tüm çalışanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Fakıbaba, “ Şüphesiz çalışmalarımız bunlarla sınırlı değildir. Ancak hazırlanan raporda yapılan çalışmalar tüm ayrıntılarıyla sizlere sunulmuştur. Bu faaliyetler 2011 yılında olduğu gibi 2012 ve sonrasında bizlere ışık tutacaktır. Böylesi önemli işlerin başarılmış ve başarılmakta olması bizlerin ne kadar inanç ve azimle görev yaptığımızın bir göstergesidir. Tüm çalışmalarda başkan yardımcılarımızın, meclis üyelerimizin, birim müdürlerimizin, sorumlularımızın ve çalışanlarımızın emeği oldukça büyüktür. Bu ekiple görev yapmaktan büyük bir gurur duyduğumu ifade ediyor, bu raporun hazırlanmasında emeği geçen başta Mali Hizmetler Müdürümüz Faruk Uludağ’a, Müdür Yardımcısı Mehmet Biçen ve şahsında tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca ŞUTİM’DE bir camii yerinin tahsis edildiği toplantının bir sonraki birleşiminde Denetim Komisyon Raporları görüşülecek.
Meclis Başkan Vekili İbrahim İletmiş, demokratik bir ortamda geçen toplantıda alınan kararların kentimize hayırlar getirmesini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.