banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

1001.ci seçmenin isyanı

Şanlıurfa’dan ise 349 aday adayın sadece AK Partiden olması gündemdeki sıcaklığını korurken, gazetelerde, Televizyonlarda ve internet sitelerinde aday adayların reklamları ve haberleri konuşuluyor.

 

Şanlıurfa fısıltı gazetesinin haberine göre, Şanlıurfa AK Partili bir aday adayının seçim çalışmaları esnasında esnaf ziyaretinde seçmenlerle tokalaşmasını birkaç gazete “Bin kişiyle tokalaştı” başlıklı haberde “Vatandaşlarla el sıkıştı tek tek öpüşüp tokalaşan AK Partili Milletvekili aday adayının adeta öpüşme rekoru kırdı” diye haberleştirilmişti.

 

Haber merkezimize gelen fısıltılara göre, esnafla tokalaşan aday adayının yanında bulunan bazılar aday adayının tokalaştığı kişilerin istatistiğini tutuyormuş. 1000 kişiye ulaşılınca, bu rakamı haberleştirilmesi gerekiyormuş. Bu nedenle o gün çalışmalar 1000.ci seçmenden sonra ara verilmiş.

 

Orada bulunan diğer esnaf ise tokalaşmak için el uzattığı fakat 1000 rakamının aşılmaması için elinin havada kaldığı, bu nedenle “1001.ci seçmen isyan bayrağı” çektiğini ifade ederek “Çok kırıldığını” çevresindekilere fısıldıyormuş.

Bu fısıltı kulaktan kulağa yayılıyormuş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.