banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

1 Kasım’a kadar çalmadık kapı bırakmayacaklar!


10 günden beri Urfa’nın çeşitli noktalarına dağılan gençler, her eve girerek Faruk Çelik’in selamını getirdiklerini söylüyorlar.
Kapıyı açana, Faruk Çelik’in “Aziz kardeşim” diye başlayan mektubu ile Ak Parti’nin hizmetlerini anlatan broşüro veren gençler, vatandaşın sorun, talep ve önerilerini bir bir not alarak koordinasyon merkezine bildiriyorlar
Üzerlerinde Faruk Çelik yazan tişörtler bulunan gençler, bu sabah, çalışmalarını değerlendirmek üzere toplantıda bir araya geldiler. Faruk Çelik’in de iştirak ettiği toplantıda, gençler gözlem ve tespitlerini paylaştılar.
Çalışmalarından dolayı gençleri tek tek tebrik eden Çelik, yaptıkları çalışmanın önemine değinerek, “1 Kasım’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın her türlü sorununu bizzat yerinde tespit edip, çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. O nedenle yaptığınız çalışma çok önemli” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.