banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yusuf Beyninde onarılmaz hasar var
Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Ulubatlı Mahallesi’nde belediyeye ait halk otobüsünde yolculuk eden Yusuf Kerem Demirel,  iki grup arasında çıkan silahlı kavgada seken bir kurşunla yaralandı. Kafasından aldığı yara nedeniyle yoğun bakım servisinde ölüm-kalım mücadelesi veren Yusuf Kerem Demirel,  İbrahim Tatlıses’in talimatıyla özel ambulans uçakla tedavi için İstanbul’a götürüldü. Ambülansa konulan küçük Yusuf, tedavisinin yapılacağı özel Maslak Acıbadem Hastanesi’ne gönderildi.

 

Solunum desteğine bağlı olarak

yaşam mücadelesini sürdürüyor

Maslak Acıbadem Hastanesi’ne tedavi altına alınan Yusuf Kerem Demirel’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden ilk yazılı açıklama geldi. Açıklamada şu sözlere yer verildi:

"9 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel, ailesinin isteği ve yakınlarının desteği ile 3 Temmuz Salı günü Acıbadem Maslak Hastanesi'ne getirilmiştir. Hastanenin yoğun bakım servisine alınan Yusuf Kerem Demirel'in, beyin cerrahisi, yoğun bakım ve radyoloji uzmanları tarafından değerlendirilmesi sonucunda beynindeki hasarın onarılamaz bir halde olduğu tespit edilmiştir. Yüksek riski devam eden hasta, yoğun bakım servisinde solunum desteğine bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdürmektedir."
Sanliurfaolay.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.