banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Yetim-Der'den ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Yetim, Öksüz, Mağdurlar ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der), ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarına devam ediyor.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Yetim-Der, ‘Bir Yetimi Sen de Doyur’ kampanyası kapsamında, ihtiyaç sahibi 100 yetim aileye değeri 50 TL olan gıda kolisi dağıttı.

Hayırseverler tarafından verilen yardım kolileri, dernek üye ve gönüllüleri tarafından Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar ilçesi ile Hani’nin Gürbüz (Cewzê) köyündeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yaptıkları yardımlar hakkında açıklama yapan Yetim-Der Genel Sekreteri Orhan Zeren, “Yetim-Der olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesini yerine getiriyoruz. Hayırseverler tarafından bize ulaştırılan yardım kolilerini ailelere ulaştırdık. Sur ilçesinde ulaştırmamız gereken kolileri sokağa çıkma yasağı nedeniyle gönderemedik. İnşallah tüm hayırseverlerin bu ve benzeri yardımlarını yetim ailelere ulaştırmada köprü vazifesi olmaya devam edeceğiz.” dedi. (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.