banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Yetim çocuklar sünnet edildi

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Diyarbakır Yetim Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YETİM-DER), yaptığı çalışmalara bir yenisini ekleyerek yetim çocukları sünnet ettirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen organizasyonda sünnet edilmek üzere gelen çocuklar, YETİM-DER başkan yardımcısı Dr. Mehmet Ekinci tarafından sünnet edildi.

Sünnet organizasyonuna Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır şube başkanı Osman Aktaş da katılarak sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YETİM-DER başkanı Fikri Karavil ise, “2010 yılında açmış olduğumuz derneğimizde bugüne kadar yapmış olduğumuz bu hayırlı hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek sayı az dahi olsa 7 çocuğumuzu sünnet ettirdik. İnşallah ileriki zamanda daha büyük bir organizasyonla birçok yetim çocuğu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.  (M. Sıddık Bilge - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.