banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Yeni yılın ilk bebeği; Yusuf bebek (VİDEO)
Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesinde 1 yıl içersinde toplam doğan bebek sayısı 24.242 oldu. bunun 17.880'i normal doğum şekli ile doğarken 6362 bebek ise sezeryanla doğdu. Şanlıurfa merkezde 2012'in ilk bebeği saat 00:03’de doğdu. Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde, Halil sakar ile Zehra Sakar  çiftinin normal doğumla dünyaya gelen 3 kilo 50 gram ağırlığındaki bebek Yusuf ismini aldı. Bebeğin Babası doğum esnasında eşinin yanında olmadığı için kendisiyle telefonla irtibata geçen GAPHA muhabiri Abdullah TOPRAK; ‘’Çalışmayan işsiz Baba Halil Sakar’la konuştu ve baba  doğan çocuğunun yılın ilk çocuğu olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Herkesin yeni yılını kutlayan Anne ve baba, barış dolu bir yıl geçirilmesini diledi. İkinci kez Anne olmanın sevincini yaşadığını ifade eden Zehra Sakar  İkinci kez Anne oldum. Herkesin yeni yılını kutluyorum. Çocuğuma eşim Halil ve ben isminin Yusuf olmasını istedik. Allah’a Şükürler olsun normal doğumla sağlık’lı bir bebek dünyaya geldi dedi.
Hastanenin Başhekimi Mehmet Demir de yaptığı açıklamada, hastanede doğan yeni yılın ilk bebeğinin ve annesinin sağlığının iyi olduğunu, yılın son gününde 17.880 bebeğin dünyaya geldiğini belirterek, 2011 yılında hastanelerinde 17.880 normal şekilde doğum olurken, 6361 ise Sezeryanla doğdu. Toplam bu yıl doğan bebek sayısı 24.242 doğumun gerçekleştiğini kaydetti.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.