banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Yaralı taşıyan ambulans kaza yapınca

Edinilen bilgiye göre

Aynı yerde bir gün arayla 2.kaza meydana geldi. Yaralılar Viranşehir Devlet Hastanesine aktarıldı.

Ceylanpınar'dan aldığı hastayı Şanlıurfa'ya götürmekte olan 63 KU 850 plakalı ambulans Viranşehir sanayi sitesi kavşağında tek şeritten verilen yolda 51 KY 976 plakalı tır ile çarpıştı. Ceylanpına'dan gelen ve içinde yaralının taşındığı ambulans saat 17.30 sıralarında kavşakta tır ile çarpıştı. çarpışmanın etkisiyle ambulans yoldan çıkarak bankete düştü. Ambulans şoförü başını ön cama vurunca yaralandı. Yaralı ambulans şoförü ise hemen Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ambulans içinde yaralı hastayı ise Viranşehir Devlet Hastanesinden gelen bir başka ambulans Şanlıurfa'ya götürdü. Kaza sonrası trafik bir süre aksadı ise de yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.