banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye

Yahya K. Kablama Ankara'ya atandı

Diş hekimi Yahya Kemal Kablama Ankara'ya başhekim olarak atandı.

 

Uzun süredir Şanlıurfa'da görev yapan  Yahya Kemal Kablama, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Topraklık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Başhekim olarak göreve başladı.

 

Bilindiği gibi Şanlıurfa AK Parti Belediye İl Encümeni Diş Hekimi Yahya Kaplama Belediye İl Encümenliğinden Mayıs 2010 tarihinde istifa etmişti. Dt. Yahya Kemal Kaplama'nın Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak atanmış, Ancak eski Başhekim Kemal Kürkçüoğlu mahkeme kararı ile yürütmeyi durdurmuştu.

 

Dt. YAHYA KEMAL KABLAMA KİMDİR?

1985-86 yılında Dicle üniversitesi Diş Hekimliği bölümünü kazanan Dt. Yahya Kemal Kaplama, 1992 yılında Dicle üniversitesi Diş Hekimliği bölümünden Diş tabibi olarak mezun oldu. 1993 yılında Harran üniversitesi tıp fakültesine diş hekimi olarak atandı. Dt. Yahya Kemal Kaplama, 2004 yılına kadar Harran üniversitesi tıp fakültesinde diş tabibi olarak görev yaptıktan sonra, kendi isteği ile Fakülteden ayrıldı. Fakülteden ayrıldıktan sonra DİŞMAR diş kliniğine görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.