banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Viranşehirli miniklerin dişlerine bakım

Okul müdürü Sinan Ateş ve Sağlık Grup Başkanlığı doktorları Dr. Murat Dönmez, Dr. Ayşe Sinem Durna ve Sağlık memuru Mehmet Benzer’in katıldığı seminerde ağız ve diş sağlığı hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Sınıflarda verilen eğitimde çocukların beden temizliği ile ağız ve diş sağlığında dikkat etmesi gereken hususlara değinilerek çocukların sorularına cevap verildi.

Verilen seminerin ardından gazetecilere konu ile ilgili açıklama yapan Dr. Murat Dönmez, Okulun ‘her ay bir etkinlik’ çerçevesinde düzenledikleri programa katıldıklarını, öğrencilere temizlik ile hijyen konularında bilgi verip seminer düzenlediklerini söyledi. Okulun bastığı el broşürleri dağıtımında da yardımcı olduklarını ifade eden Dönmez, Ayrıca Sağlık grup başkanlığının öğrencilere hediye ettiği diş macunu ve diş fırçalarını da öğrencilere dağıtıklarını kaydetti.

Seminer sonunda Viranşehir Sağlık Grup Başkanlığı tarafından 500 öğrenciye diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Haber: Mustafa Çapanak / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.