banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Viranşehir Devlet Hastanesinden bilgilendirme semineri

Viranşehir Devlet Hastanesi tarafından yapılan hizmetler ile ilgili seminer verildi. Seminer saat 10.00’da devlet hastanesi toplantı salonunda başladı. Toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarından birçok yetkili, STK ve siyasi parti ilçe teşkilatı temsilcileri katıldı. Programda, sineviziyon eşliğinde gelen misafirleri bilgilendiren bir sunum da yapıldı.

 

Yapılan seminerle ilgili bilgi veren hastane yöneticisi Uzman Doktor Sedat Sayılır, Viranşehir Devlet Hastanesinin 2012 yılı sonundan itibaren yeni binasında hizmet ağının ve kalitesinin çıtasını yükselttiği söyledi.

 

Sayılır, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Viranşehir Devlet Hastanesi, hem Viranşehir’deki hastalara hem de Ceylanpınar’dan gelen hastalara hizmet veriyor. Hastanemiz büyük bir kesime hizmet vererek Şanlıurfa merkezine olan sevkleri önlüyor. Böylece hastaların mağdur olmasını önlediği gibi erken müdahalede bulunarak hastaların hayatını da koruyor.”dedi.

 

Seminer, davetlilere yapılan ikramın ardından sona erdi. (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.