banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Viranşehir Devlet Hastanesi Açılıyor
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Güvenç, Viranşehir İlçesi ve köylerinde Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile birlikte incelemelerde bulundu. Vali Güvenç, ilçede temasları kapsamında ilk olarak Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'ı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlıkta bir süre ilçe merkezinde bulunan vatandaşların ve muhtarların sorunlarını dinleyen Güvenç, daha sonra beraberindekilerle birlikte Burç, Şölenli, Koşullu, Kadıköy, Ballıca, Dinçer, Aşağı Tınaz, Pınarlı ve Güleryüz Köylerinde ve okullarında incelemelerde bulundu.  Okullardaki eksikliklerin giderilmesi konusunda Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan’a talimatlar veren Vali Güvenç öğrencilerle sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi.

Köylerde Sorun Kalmayacak

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir’de gün boyu yaptığı ziyaretler sırasında her gittiği köy ve mezrada yol ve su sorununun kalmayacağını belirterek “Devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız her türlü sıkıntılarınızda sizlerin yanında olcağız. Tek isteğimiz kız çocuklarınızı okula gönderin ve kaçak elektrik kullanmayın” dedi.

İnşaatı bir süre önce tamamlanan Viranşehir Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulunan Celalettin Güvenç, açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 3 Haziran Pazar günü gerçekleştirileceğini ifade etti.

Ziyaretlerin ardından bir konuşma yapan Vali Güvenç, hizmette ayrım yapmadıklarını, herkese eşit mesafede olduklarını söyledi.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Köylerin yol, su ve elektrik alanındaki eksiklerini gidermeye çalıştıklarını ifade eden Güvenç, özelikle tarımsal sulama yapan çiftçilere abone kaydı yaptırmaları ve kaçak elektrik kullanmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise birlik beraberliğin önemini vurguladı."Millettin hizmetkarı" olduklarını bildiren Akyürek, sorunları yerinde tespit edip, çözüme kavuşturmanın gayretinde olduklarını kaydetti.

Vali Güvenç'e, ziyaretler sırasında Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile bazı daire müdürleri de eşlik etti.


Öte yandan Vali Güvenç ve beraberindekiler köylerde taziye ziyaretlerinde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.