banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Viranşehir'de Sağlık Çalışanlarına Saldırı

 Olay önceki gece Viranşehir Şanlıurfa karayolu üzerinde yaşandı.  Güzergah üzerinde seyir halinde bulunan Viranşehir Devlet Hastanesine bağlı  112 ambulans ekibi alkollü olduğu öğrenilen bir araç tarafından taciz edildi.


    Yakıt almak için petrole giren Viranşehir Devlet Hastanesine bağlı  112 ambulans ekibini burada sıkıştıran araç içerisinde bulunan alkollü şahıslar sağlık ekibine linç girişiminde bulundu. Olayda ambulans şoförü ve araçta bulunan sağlık görevlisini darp ederek tehditler ile olay yerinden uzaklaştılar.


    Konu hakkında bir açıklama yapan Sağlık- Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir,  olayı kınadıklarını ve sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu saldırı girişiminin takipçisi olacaklarını belirtti. Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir; "görevleri insanların hayatını kurtarmak ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çaba sarf etmek olan sağlık çalışanlarına karşı yapılan bu saldırıyı esefle kınıyoruz. " şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.