banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Vefa-Der yardım faaliyetlerine devam ediyor

Bismil ilçesinde yaptığı yardımlarla tanınan Umut Kervanı Platformuna üye Vefa-Der, her ay düzenli olarak dağıttığı yardımlarına bu ay da devam ederek, ilçede aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 25 muhtaç aileye gıda yardımında bulundu.

Yardım faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Vefa-Der Yardım Komisyonu Başkanı Medeni İpek, “Her ay yaptığımız gibi, bu ay da 25 fakir ailemize gıda yardımında bulunduk. Bu ailelerin içinde Suriyeli aileler de var. Bir hayırseverin bize verdiği bir televizyonu da Suriyeli bir aileye verdik. Yardım ettiğimiz aileler yerinde tespit etiğimiz birinci derece muhtaç ailelerdir. Bu ailelerimiz bazıları çok zor şartlar altında geçimlerini sağlıyor, bizim verdiğimiz yardımlarla hayata tutunmaya çalışıyorlar.” dedi

Kuruldukları günden beri hayırseverlerin yaptıkları yardımları, zenginle fakir arasında köprü vazifesi görerek, her ay muhtaç ailelere yardımlarda bulunduklarını belirten İpek, “Bölgemizde oluşan olaylardan dolayı biz daha önce 35-40 aileye yardım ulaştırırken şu an 25 aileye indik. Bunun sebebi de bu halkın maslahatını düşünmeyen ve bu halka zarar vermekten başka bir şey yapmayan söz de kendilerini bu halkın sahibi olarak lanse edenler yüzünden oldu.” diye konuştu.

İpek, son olarak şöyle konuştu: “Bu konuda hayırseverlerden yardımlarının devamını bekliyoruz. 25 aile değil daha fazla aile yardıma muhtaç durumdadır. Bundan dolayı daha çok yardımın yapılması gerekir.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.