banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Veda yemeği tartışmalara neden oldu

Şanlıurfa’da 3 yıl kadar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim olarak görev yapan Ahmet İdris Çakır’ın Balıkesir’e tayini çıktıktan sonra özel bir hastanenin onuruna verdiği yemek ile Şanlıurfa’ya veda etmesi kamuoyu tarafından “etik olmayan bir davranış” olarak değerlendiriliyor.
Balıkesir’e tayini çıkan, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Çakır, Şanlıurfa’dan ayrılacağı gün öncesi özel bir hastanede yemeği ile uğurlanışı kamuoyu tarafından “etik olmayan bir davranış” olarak değerlendirilirken, Çakır’ın yerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni başhekim olarak Dr. Abdülkadir Yetişgin aynı yemekte bulunması tepkilerin daha da artmasına neden oluyor.
Vatandaşlar, “devlet hastaneleri başhekimleri bundan böyle devir teslim törenini özel hastanelerde mi yapacaklar?” Diye soruyor.
Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz OSM hastanesi yetkilileri; “bu yemekte ne gibi bir sakınca var? Sonuçta Şanlıurfa’nın en büyük hastanesi başhekimi ve meslektaşımızdır. Bunun etik olup olmadığını tartışmak bile yersiz. Yine aynı durum olursa aynı yemek tekrarlanır “dedi.
Konu ile ilgili olarak görüşünü almak istediğimiz diğer özel hastane yetkilileri ve ilgili sendika, konu ile ilgili olarak görüş belirtmezken, haberimize isimlerinin yazılmasını dahi istemediklerini belirttiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.