banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Van'da yeni yılda doğan ilk çocuğa 'Ömer' ismi verildi

Tangün ve Ender Öner çiftinin 13. çocuğu olan Ömer’i hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Hikmet Selçuk Gedik, çocuğa altın hediye etti

Sekizi kız ikisi erkek olmak üzere 10 çocuğu dünyaya getirdiğini belirten anne Tangün Öner, bebeklerine ''Ömer'' adını verdiklerini söyledi.

Minik Ömer’in ablası ise, “Çok sevindim. Annem de çok sevindi. Bütün kardeşlerime haber verdim. Onlar da çok sevindi. Şu anda çok mutluyuz.” dedi.

Ömer halife ismi olduğu için çocuğuna vermiş

Anne Tangün Öner ise Ömer ismini çok sevdiği ve halife ismi olduğu için çocuğuna bıraktığını ifade ederek, “Allah bir erkek çocuk bana verdi. Adı ve soyadı Ömer Öner’dir.  Çok mutluyum. Allah sizlerden razı olsun. Sizlere teşekkür ediyorum. 8 kızım 2 erkek çocuğum var. Bu 10’uncu çocuğumdur.” diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Hikmet Selçuk Gedik’in ziyaretinden de memnun olduğunu söyleyen Anne Öner, Genel Müdür ve hastane çalışanlarına da teşekkür etti. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.