banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

VALİ GÜVENÇ, YENİ YILIN İLK GÜNÜ HASTANELERİ GEZDİ

İlk olarak Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne giden Vali Celalettin Güvenç, burada hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hastane çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Vali Güvenç’e, Ramazan Yıldız isimli bir vatandaş, Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yatan çocuğunun durumuyla ilgili bilgi verdi.

Çocuğu ziyaret etmek isteyen Vali Güvenç, Ramazan Yıldız’ı makam aracına alarak Çocuk Hastalıkları Hastanesine geçti. Vali Güvenç, burada Ramazan Yıldız’ın 9 yaşındaki kızı Songül’ü ziyaret etti. 9 yaşındaki kız çocuğunun tüm tetkiklerinin hastanede doktorlar tarafından yapıldığını söyleyen Vali Güvenç, Ramazan Yıldız ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Daha sonra Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatan hastaların yakınlarına şifa dileyen Vali Güvenç, hastanede özellikle kış aylarında oluşan yoğunluk sebebiyle yeni yapılabilecek ek yatak alanlarını inceledi.

Geçtiğimiz günlerde 60 yataklı ek binası hizmete giren Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ek yatak kapasitesi açılabilecek alanları gezen Vali Celalettin Güvenç, hastane yerleşkesinde bulunan 1. Çocuk Servisi’nin üstüne ek yatak kapasitesi sağlayacak bir prefabrik yapının yapılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını ilgililere verdi.

Kentte yeni açılacak hastanelerin hizmete girmesine kadar vatandaşların rahatlatılması amacıyla böyle bir çözüme başvurulması gerektiğini söyleyen Vali Celalettin Güvenç, Sağlık Müdürlüğünden hastanede yatak kapasitesini artırabilecek bir çalışma yapmalarını söyledi.

Vali Güvenç’e incelemeleri sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.