banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Uzman çavuş, hastane güvenlikçisini darp etti iddiası

 Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde uzman çavuş ve başçavuş arasında yaşanan gerginliği yatıştırmak için araya giren güvenlikçinin darp edildiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde başçavuş Ahmet U. ile uzman çavuş Selçuk Ö. arasında sıra yüzünden gerginlik çıktı. İki taraf birbirine hakaret etmeye başlayınca hastane güvenlikçileri araya girip, yaşanan kavgayı yatıştırmaya çalıştı. Hastane yönetimin devreye girmesiyle taraflar başhekim odasına alınarak, sakinleştirilmeye çalışıldı. Bu sırada uzman çavuş Selçuk Ö. hastanede güvenlikçilerinden Kasım Kavran’ın (36) kendisine vurduğunu yüzleşmek istediğini söyledi. Hastane yönetimi tarafından yüzleşmek için odaya çağrılan Kavran’ın bir anda uzman çavuş Selçuk Ö. tarafından darp edildiği iddia edildi. Darp üzerine Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan güvenlikçi kavran, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

Bingöl Devlet Hastanesinden darp raporu aldığını ve saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Kavran, olayı şöyle anlattı: "Taraflar arasında gerginlik çıkınca güvenlikçi arkadaşlarla araya girdik. Uzman çavuş Selçuk ֒yü sakinleştirmek için dışarı çıkarmak istedik, bu esnada küfürler edip silahını çekmek istedi. Kendisini etkisiz hale getirip, silahını eşine verdik. Küfürler savurmaya devam edince elimle ağzını kapattım. Hastane yönetimi uzman çavuşu alarak odaya gitti. Daha sonra beni çağırdılar odaya gittiğimde hastane yönetimi ve uzman çavuşun arkadaşları orada duruyordu. Ben konuşmaya başladığım esnada, sardırıp darp girişiminde bulundu. Kendisi hakkında şikâyette bulunacağım" ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.