banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Urfa’daki Sağlık Çalışanlarına Büyük Destek

Şiddet, ağır çalışma koşulları ve yitirilen özlük haklarını geri kazanmak için sanal alemde eylemi başlatan sağlık çalışanları bu hafta Şanlıurfa’ya yardım eli uzattı.

11 haftadır her salı akşamı Twitter’da bir araya gelen sağlık çalışanları bu hafta #urfadahekimihtiyaci etiketiyle eylemlerini sürdürüyor.

Urfa’daki hekim ihtiyacına dikkat çekmek için bir araya gelen sağlık çalışanlarının tek derdi ise seslerini Sağlık Bakanlığı’na duyurabilmek. 

Her salı TT listesine giren Sağlık Çalışanları’nın bu haftaki eylemlerinde dile getirdikleri o sıkıntılar...
HİKMET ŞEYHANLIGİL @hseyhanligil 12h @RT_Erdogan .#urfadahekimihtiyacı URFADA HEKİM HEMŞİRE İHTİYACI VAR
AHEF Basın-İletişim @_AHEF_ 14h #urfadahekimihtiyaci @saglikbakanligi şanlıurfa ilgi ve destek bekliyor.. sağlık çalışanları olarak çooookkk yorulduk
MERAYSE @MERAYSE 14h #urfadahekimihtiyaci Halkın ve hekimin sağlığı için Urfa’ya sağlık personeli ataması yapılabilir.
birgül yüksel @drbirgulyy 13h #urfadahekimihtiyaci @saglikbakanligi ikiyüzbin kişiyi alıp hekim sayısını aynı tutarsanız böyle olur.bizim üzerimizden iyilik yapmayın.
Retweeted by AdanaAileHekimleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.