banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'da Cerrahi Ameliyat başarısı


Eğitim ve araştırma hastanesinde Plastik Cerrah uzmanı Uz. Dr. Barış KEKLİK tarafından başarılı onarım cerrahisi ameliyatı yapıldı
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi plastik cerrahi polikliniğine başvuran 22 yaşında ki Bilal Karakuş isimli hasta elektrik yanığı nedeniyle ayağında doku defekti oluşmuş uzun süren tedaviler ve deri nakilleri sonrası yumuşak doku ve kemik dokuda enfeksiyonlar gelişmiş uzun süre hastanemizde tedavi görmüştür. En son çare olarak bölgenin tamamen temizlenip açık kalan bölgeye uyluk ön yüzden alınan cilt dokusunun damarlarıyla birlikte alınarak serbest olarak eksik olan bölgeye mikro cerrahi yöntemlerle taşınması ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmiştir. Hasta şifaya kavuşmuş ve normal yaşamına kısa sürede dönmüştür.
Hasta Bilal Karakuş Şanlıurfa ilinde böyle zor bir Ameliyatın Şanlıurfa da yapılmasından duyduğu sevinci dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.