banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Urfa Halkı; Tırnaklı Ekmeği Yiyemiyoruz!
TIRNAKLI EKMEĞİ ARTIK YİYEMİYORUZ
 
Haber Müdürümüz Mehmet emin Kuş'a açıklama yapan Cihannüma Şanlıurfa Şube başkanı Hüseyin Doğan, artık "tırnaklı ekmeğin yenilemez duruma getirildiğini" söyledi.
 
Doğan, ‘hepimiz Urfalıyız ekmeğimiz ilgili kötü bir imajın oluşmasını sağlığımızın tehdit edilmesini istemeyiz. Ancak gelin görün ki fırın değiştirmeme rağmen gerçekten eski tadı alamıyoruz. Ve Urfa yavaş yavaş değerlerinden uzaklaşıyor. Ekmeğimize bile saygımız kalmamış. Tırnaklı ekmek Urfa’nın çok önemli bir markası idi. İdi diyorum çünkü artık Urfa ekmeği yenilmiyor. Mevzuata aykırı bir şekilde 1-Kalitesiz un kullanılması.Normalde 1.sınıf un kullanılması gerekirken 2.veya 3.sınıf un kullanılıyor. 2-Ekmeğe katkı maddesi konulması hamur bozulmasın diye karbonat konulduğunu düşünüyorum. 3-Kepeksiz ekmek yapılması mevzuatına göre mutlaka kepekli olmalı ancak olmadığı her halinden belli. Son olarak bu kadar kötü bir ekmek yiyorsak gerek belediye gerekse Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri denetim yapmıyor’ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.