banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Umut-Der Ekim ayında 360 aileye yardımlarda bulundu

Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçları sevindirmeye devam eden Gaziantep Umut-Der, Ekim ayında 360 muhtaç ve mağdur aileye yardımda bulundu.

Umut Kervanı Yardım Platformu’na üye olan Gaziantep Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği Umut-Der, Ekim ayı faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı. Her ay yüzlerce aileye yardımda bulunan Umut-Der, Ekim ayı içerisinde de 360 muhtaç ve fakir ailenin yüzünü güldürdü.

Faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Umut-Der Sekreteri Nihat Bakşi, “Gaziantep Umut Der olarak her ay düzenli olarak yaptığımız yardımlarımızı sürdürüyoruz. Yardım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu ayda yaptığımız yardımlarla fakir ve muhtaç ailelere yardımlarımızı ulaştırdık. Her ay ve bu ay olduğu gibi yardımlarımıza devam edeceğiz. Temennimiz bu yardımları ulaştırmada daha çok fakir aileye ulaşmaktır.” dedi.

Düzenli bir şekilde yaptıkları yardımların her geçen ay artarak devam ettiğini kaydeden Bakşi, “Ekim ayı içerisinde, 15 bin TL değerinde 250 aileye gıda yardımı, 2 bin 700 TL değerinde 60 aileye giyim yardımı ve 4 bin 500 TL değerinde 50 aileye kırmızı et yardımında bulunduk. Yaptığımız yardımlarla fakir ve muhtaçların hayır dualarını almak bizi işimize sımsıkı sarılmamıza vesile oluyor. Yapmış olduğumuz yardımlarda emeği geçen hayırseverler başta olmak üzere dernek üye ve gönüllülerimizden Rabbim razı olsun.” diye konuştu.

Havaların soğumaya başladığını belirten Bakşi, fakir ve muhtaç ailelerin kömür başta olmak üzere odun ve sobaya ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Havaların soğumaya başlaması ile fakir ailelerin bizlerden istekleri vardır. Özellikle yakacak konusunda ihtiyaçlarının olduğunu belirtiyorlar. Kömür, odun ve sobaya çok fazla ihtiyaçları var. Bu sebeple hayırseverlerimizden destek istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.