banner2
Öne Çıkanlar deniz üssü Edessa doktora domuyz Kur’an Kerim

Suruç Çadırkentte Tam Donanımlı Prefabrik Hastane yapılıyor

 

Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Yalçın son işlemlerin yapıldığı Prefabrik Hastanede incelemelerde bulundu.
Hastane İncelemesine Suruç Devlet Hastanesine yeni atanan Başhekim Dr. Murat Yalçın, Hastane Saymanı Ömer Yüksel, Çadır Kent Kamp Müdürü Mehmet Han Özdemir ve Merkez Yönetici Yardımcıları katıldı.
Afad Çadır kentte kalan 35 bin Suriyeliye hizmet vermesi planlanan Hastanenin temeli 2 ay önce Şanlıurfa Vali Yardımcısı Meral Uçar, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez, İl Göç İdaresi Müdürü Ensar Şener ve Kamp Müdürü Mehmet Han Özdemir'in katılımıyla atıldı.
Afad Çadır Kent Prefabrik Hastanesi bittiğinde ameliyatlar dışında, acil müdahale, çocuk diş ünitesi, kulak burun boğaz, göz poliklinikleri, aile planlaması ve çocuk servisi bulunuyor. 24 saat acil doktoru bulunacak olan hastane 758 metrekare alan üzerinde tek katlı prefabrik yapı olarak inşa edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.