banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Türkiye'de bir ilk olan ÇEMATEM Tarsus'ta açıldı

Tarsus Devlet Hastanesi'nde Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) ile Türkiye de bir ilk olan Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi' (ÇEMATEM) kuruldu.

Kamu Hastaneleri Birliği Mersin Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ayaktan Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) ile Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin (ÇEMATEM) kurulduğu belirtildi.

Tarsus Devlet Hastanesi'nde kurulan ÇEMATEM'in Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıdığının ifade edildiği açıklamada, merkezin geçen hafta önce 28 Aralık Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladığı ifade edildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.