banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Türk Bilim Adamlarının Müthiş Başarısı

Kolesterol ve Trigliserid Tarih mi oluyor?

Ege bölgesinin zeytin yaprakları Kolesterol ve Trigliserid hastalarının umudu

Bodrum - Yalıkavak’ta kurulu İMMU-NAT firmasından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ünal VURAL, bitkisel tedavi yöntemlerinin özellikle son yüzyıl içinde belirginleşen özellikleri ile, insan organizmasına zarar vermeyen tedavi edici, hatta mucizevi etkileri ile öne çıkan seçkin tedaviler olduğunu belirtmiştir.

İMMU-NAT firmasından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ünal VURAL geliştirdikleri ekstraktlar ile hastalıkları önlemede tamamlayıcı ve destekleyici bir tedavi-koruma yapabildiklerini aktardı.

VURAL sözlerini şöyle sürdürdü; orta ve ileri yaş gruplarının kullandığı yine İMMU-NAT firması tarafından özel olarak üretilen kolesterol düşürücü ’zeytin yaprağı’ ekstraktı ortalama 1 ay gibi bir sürede kolesterol ve trigliserid gibi sorunlarını ortadan kaldırıyor. 3 aylık periyotta kalıcı etki bırakabiliyor dedi.

İMMU-NAT firması tarafından birçok şifalı bitkilerinin ekstraktlarının yapıldığını vurgulayan VURAL "gerek bünyemizdeki gerekse diğer doktor çevremiz sayesinde bitki ekstraktlarının doğru kullanılması noktasında yardımcı oluyoruz" İMMU-NAT’ a ait bitki ekstaktları artık
eczanelerden de temin edilebiliyor dedi.

Detaylı bilgi almak için...

Dr. Ünal VURAL, Türkiye’de birçok tanınmış simaların diabet, kolesterol ve trigliserid
sorunlarını İMMU-NAT’ın geliştirdiği özel bitki özleri ile çözüme kavuşturduklarını
açıkladı.

Devamla; İMMU-NAT’ın firma olarak özellikle ülkemizde birçok vatandaşımızın sorunu olan diabet, kolesterol ve trigliserid gibi birbirine çok yakın duran sorunlarının çözümüne yönelik yeni bir ürün geliştirdiğini belirterek. Yanetki sorunlarını ortadan kaldıran, ayrıca uzun vadede damar sertliği ve hiper tansiyon gibi hastalıkların oluşumunu engelleyen bu yeni ürün şimdiden uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi başardı dedi.



Vatan Gazetesi Köşe Yazarı Aydın AYAYDIN,15 Şubat 2011 Tarihli Köşe Yazısını Kolesterol Sorunu Olanlar Okumalı !

Birkaç yıldır yaptırdığım tahlillerde kolesterolüm hep yüksek çıkıyor.Bende kolesterolümü ilaç yerine rejim ile düşürmeye çalışıyordum.HDL denilen iyi kolesterolümde çok düşünce,doktorum Jan Klod Kayuka ilaç kullanmamı önerdi.
Tam ilaca başlamak üzereyken bir arkadaşım,zeytin yaprağının suyunu iç kolesterolün ilaçsız düşer dedi.Tıp dışındaki bu tür tavsiyelere inanmasam da denemeyi uygun gördüm.

Bodrum Yalıkavak’ta İMMU-NAT firmasının tamamen bitkilerden hemen hemen her hastalık için karışımlar hazırladığını duydum.İMMU-NAT’a gittim ,kolesterol için ne önerirsiniz dedim,’’zeytin yaprağı ekstratı’’cevabını aldım.

Sizde var mı deyince ’’elbette’’dediler.Üstelik zeytin yaprağı suyunun özünü hazırlayıp tamamen hijyenik ortamda şişelemişler.İki şişe aldım ve sabah,akşam birer kaşık içtim.Üç hafta sonra yeniden tahlil yaptırdım,gördüm ki kolesterolüm düşmüş,iyi kolesterolüm yükselmiş.

Belki tesadüftür diye üç hafta daha kullanıp tahlil yaptırdım.Kullandığım zeytin yaprağı ekstratının kolesterolü ilaç kullanmadan dengelediğini gördüm.

Tesadüf mü değil mi bilemem,ancak bana iyi geldi.Okurlarla paylaşmayı uygun buldum.

Detaylı Bilgi Almak İçin...

İmmunat Başarısını Diabettede Kanıtladı

İMMUNAT firma olarak özellikle ülkemizde birçok vatandaşımızın sorunu olan diabet, kolesterol ve trigliserid gibi birbirine çok yakın duran sorunların çözümüne yönelik yeni bir ürün olan XPS6’nın geliştirildiği açıklandığını belirterek, yanetki sorunlarını ortadan kaldıran, ayrıca uzun vadede damar sertliği ve hiper tansiyon gibi hastalıkların oluşumunu engelleyen yeni ürünümüz XP S6 şimdiden
uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi başardı.immunat Ankara ŞB müdürü Galip altıntaş şunları aktardı.Yıllardır kişiye özel tedavi yöntemleri ile bir çok hastalığa yardımcı ekstraktlar üreten immunat
ekibine hergün yeni bilim adamları katılmaktadır.

XP S6 kullanan diabet hastalarının kısa zamanda ürünün olumlu etkilerini görmeleri ürünümüze ciddi rağmet getirmiştir.Özellikle Eczacılar artık diabet hastalarına ürünümüzü tavsiye etmektedirler.

Yaptığımız işin ciddiyetinden asla taviz vermeden,sürekli kendimizi geliştirerek,insanların takdirini kazanmak en büyük kazancımızdır.Avrupa ülkelerinden Gelen talebleri karşılayabilmek için
çalışmalarımız başlatılmıştır.Kısa bir süre içerisinde bir çok avrupa ülkesinde eczanelerde Türk bilim adamlarının ve immunatın başarısı insanlığın hizmetine sunulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.