banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Şanlıurfa Maşuk'ta sorunlar bitmiyor

Maşuk (Seyrantepe Mahallesi)'de sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor.

Şanlıurfa'da maşuk bölgesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda yaşayan vatandaşlar yeterli hizmeti alamamaktan şikayetçiler.

 SAĞLIK OCAĞI OLMAMASI VATANDAŞI SIKINTIYA SOKUYOR

TOKİ tarafından yapılan Maşuk (Seyrantepe Mahallesi)'de 30 Nufüs yaşamasına sağlık ocağı bulunmamaktadır. bu da bölgede yaşayan vatandaşı sıkıntıya sokmaktadır.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan TOKİ Maşuk mahallesi sakinlerinden Mehmet Altun; "Burada yaklaşık 30 bin kişi yaşıyor. bu nufüs bozova ve Hilvan'ın  nufüslarına denktir. Bir yıla kadar, şu an yapılan konutların tamamlanmasıyla birlikte bu nufüs sayısı 50 Bin'i bulacaktır. burada öncelikle acil olarak bir sağlık ocağına ihtiyaç vardır. Çünkü yaşlılar, hastalar, halime kadınlar, çocuklar ve aşı olması gereken minikler araçları da yoksa perişan oluyorlar. Doktorların iğne yazdıkları hastalar hergün vurdukları bir iğne için şehir merkezine gelmek zorunda kalıyorlar. bir serum bağlamak ayrıca sorun. gece yarısı rahatsızlanan çocuklar oluyor. bir de aracı olmayan vatandaşı siz düşünün. yetkililerden rica ediyoruz. buraya bir an önce bir sağlık ocağı yapın" dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.