banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarına Sahip Çıktı



14 Mart Tıp Bayramı törenlerle kutlanıyor. Şanlıurfa Tabipler Birliği’nin ev sahipliğinde Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürlüğü konferans salonunda bir dizi kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Harran Üniversitesi Rektörü İ.Halil Mutlu, İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Alb. Selman Kömürcü, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Duran, Tabipler Odası Başkanı Prof.Dr. Recep Demirbağ ve sağlık çalışanları katıldı.
Programda konuşan Vali İzzettin Küçük Tıp Fakültelerinin sayılarına dikkat çekerek “Benim kanaatime göre Sağlık Hizmeti en ucuz Türkiye’de yapılıyor sağlık hizmetinin biraz bedeli olmalı. Şanlıurfa’da Harran Üniversitesi gibi önemli bir Tıp Fakültesi var. Türkiye’nin bu önemli coğrafyasında böyle bir Tıp Fakültesinin olması çok doğru, bununla beraber bir doktorun yetişmesi gerçekten büyük çaba gerektiriyor dedi. Son yıllarda sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarına da değinen Vali İzzettin Küçük “ Şundan emin olun ki size kalkan her ele muhakkak mani olacağız. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Yani insanların hayatını kurtarıyorsunuz insanlara sağlık sıhhat veriyorsunuz afiyet veriyorsunuz karşılığı bu olmamalı size söz veriyoruz hiçbir şekilde sizleri ezdirmeyeceğiz.” dedi.

Tabipler Odası Birliğinin yer sıkıntısı yaşadığını belirten Vali Küçük inşallah bu sıkıntıyıda ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm sağlık çalışanlarına verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor Tıp Bayramınızı tebrik ediyor saygılar sunuyorum dedi.

Programda Tabipler Odası Başkanı Prof.Dr. Recep Demirbağ ise slayt eşliğinde sağlık çalışanlarının sorunlarını anlattı. Harran Üniversitesi Rektörü İ.Halil Mutlu ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinin yatak sayılarına değinerek daha iyi hizmet vermek için bu sayının çoğaltılması gerektiğini belirtti. Program müzik dinletisi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.