banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Temzilik işçilerine sağlık taraması

        500 temizlik işçisi kapsamlı bir sağlık taramasından geçirildi.

 Albayrak Şirketler Grubu İdari İşler Müdürü Özer Çankaya, temizlik işçilerinin her yıl geniş kapsamlı sağlık taramasından geçirildiğini belirterek, herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşan işçilerin tedavilerinin yapılması için hastaneye sevk edildiklerini belirtti

Her yıl düzenli periyotlarla yapılan sağlık taramasında, hastalığa yakalanma riski yüksek olan işçiler önce Mobil Sağlık Aracı'nda akciğer filmi çektirdi. Nefes testine tabi tutulan işçilerin daha sonra kan tahlilleri ve idrar tahlili yapıldı.

Sağlık taramasının her yıl düzenli olarak devam edeceğini kaydeden Albayrak Şirketler Grubu İdari İşler Müdürü Özer Çankaya, hastalığı tespit edilen işçilerin tedavilerine büyük önem verdiklerini söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.